Thuis

Silurian Bearing Factory Fabrieksreis

Certificaat
China Silurian Bearing Factory certificaten
China Silurian Bearing Factory certificaten
Klantenoverzichten
Ten eerste: Het is het mooie ding in mijn bedrijfsleven mijn contact met u. Ten tweede: Werkelijk het weet ik niet hoe te dankzij u te zeggen, werkelijk bent u de beste persoon en profitional één online samen kwam ik. U werkt nauwelijks met me, werken wij op papier met mijn agent now.everything zijn zeer goed tot nu. Ik zoek coördinatie op lange termijn.

—— Jerry

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze fabriek heeft CNC machines en volledig geautomatiseerde lopende band met een jaarlijkse productiecapaciteit van 50 miljoen reeksen vooruitgegaan. Ons bedrijf heeft de ISO-het beheersysteemcertificatie van de 9001:2008 internationale kwaliteit, en ook de QA Certificatie overgegaan. Wij hebben ons eigen SILURISCH gedeponeerd handelsmerk en aan meer dan 20 landen en gebieden over de hele wereld, zoals het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, en meer verkocht. De klantentevredenheid is onze hoogste prioriteit.

   

  Silurian Bearing Factory fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Onze voordelen voor OEM & ODM de dienst

   

  (1) geavanceerd productiemateriaal

  (2) sterke technische kracht

  (3) hoge productiecapaciteit

  (4) korte levertijd

   

   

  Silurian Bearing Factory fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij wijden veel kapitaal in onderzoek en ontwikkeling.

   

  Wij hebben het metaalspectrometer van GNR van enkele wereld meest geavanceerde, metallographic microscoop van Zeiss, NewAge-de analysator van de koolstofzwavel, de hardheidsmeetapparaat van Shidai TH320 Rockwell, Thermo 3460 metaalanalysator van Leco en Homeier-profilometer ingevoerd.

   

  Met onze geavanceerd materiaal en strikte inspectie en beheersystemen, gingen wij ISO9001 over: het certificaat van 2015.

   

  om de consistentie van de kwaliteit van onze producten te verzekeren, selecteren wij onze grondstoffenleveranciers zorgvuldig, en wij voeren strikte leverancierserkenningsprocedures en inspectieprocedures uit. Onze grondstoffen stemmen met nationale de industrienormen overeen. De grondstoffen en het staal worden hoofdzakelijk gemaakt van hoogte - kwaliteitsmatrijs uit gegoten staal. Kan het de vorm dragende staal van Gao Chunjing het leven van het lager effectief verbeteren, de hoge betrouwbaarheid van het gebruik van het lager verzekeren, en onvoorspelbare onderbrekingstarieven voor de cliënt verlagen. Gezien de kwaliteit van grondstoffen en externe componenten, hebben wij een strikte en gestandaardiseerde procedure voor de inspectie van de goederen, met inbegrip van de chemische samenstellingsanalyse van de grondstoffen, het hoge en lage metallographic onderzoek, en de inspectie van de fysieke en chemische analyse van de externe mede delen, uitgewerkt om ervoor te zorgen dat de hoogte - kwaliteits grondstoffen worden gebruikt in de vervaardiging van hoogte - kwaliteitslagers.

   

  lagers.Silurian Bearing Factory fabriek productielijn 0

   

Contactgegevens
Silurian Bearing Factory

Contactpersoon: George Pan

Tel.: 0086 13625311986

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)