Thuis

Silurian Bearing Factory Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Tradeshift Internet van Co. van de Dingentechnologie, Ltd werd opgericht in 2019. Het belangrijkste werkingsgebied van ons werk veroorzaakt en verkoopt lagers en op lager betrekking hebbende delen. Het bedrijf heeft de invoer en de uitvoerrechten zelf-geleid, hoofdzakelijk veroorzakend diepe groefkogellagers, de lagers van het hoofdkussenblok, verminderde rollagers, sferische rollagers, graafwerktuiglagers, niet genormaliseerde lagers en andere producten. Afhankelijk van de professionele toepassing en de buitenlandse handelsovereenkomsten, kan ons bedrijf OEM de dienst en niet genormaliseerde aangepaste oplossingen evenals de gehele serie verlenen van het dragen van producten. Onze lagers worden hoofdzakelijk gebruikt op auto's, landbouwmachines, schepen, werktuigmachines, motoren, mijnbouwmachines, document ook makend, textiel, druk en andere gebieden.

Onze fabriek behandelt nu een gebied van 8000 vierkante meters, met vaste activa's die ongeveer tien miljoen dollar bedragen. Wij hebben geavanceerde CNC malende machines en volledig automatische lopende band met een jaarlijkse productiecapaciteit van 50 miljoen reeksen. Momenteel heeft ons bedrijf de ISO-het beheersysteemcertificatie van de 9001:2008 internationale kwaliteit, overgegaan en ook de QA Certificatie overgegaan. Het bedrijf heeft zijn eigen SILURISCH gedeponeerd handelsmerk en producten in meer dan 20 landen en gebieden over de hele wereld, met inbegrip van het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, en Zuid-Amerika verkocht.

Ons bedrijf heeft alle noodzakelijk kwaliteitscontrole het testen materiaal om dragende prestaties, duurzaamheid, trillingscontrole, temperatuur, vloeibaar hiaat, en een verscheidenheid van specialiteit dragende tests te verzekeren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Silurische Lager is een merk van Tradeshift Internet van Co. van de Dingentechnologie, Ltd. Onze hoofdzaken veroorzaken en verkopen lagers en dragen verwante delen. Het bedrijf heeft de zelf-gehandhaafde de invoer en de uitvoerrechten en veroorzaakt diepe groefbal, verminderde rol, sferische rol, hoofdkussenblok, wielhub, graafwerktuig, hoofdzakelijk niet genormaliseerde lagers en andere producten. Wij kunnen OEM de dienst en niet genormaliseerde aangepaste oplossingen evenals de gehele reeksen verlenen van het dragen van producten samen met de professionele kennis van lagers en buitenlandse handel. Onze lagers worden hoofdzakelijk gebruikt op auto's, landbouwmachines, schepen, werktuigmachines, motoren, mijnbouwmachines, document makend, textiel, druk en andere gebieden.

 

Onze fabriek heeft CNC machines en volledig geautomatiseerde lopende band met een jaarlijkse productiecapaciteit van 50 miljoen reeksen vooruitgegaan. Ons bedrijf heeft de ISO-het beheersysteemcertificatie van de 9001:2008 internationale kwaliteit, en ook de QA Certificatie overgegaan. Wij hebben ons eigen SILURISCH gedeponeerd handelsmerk en aan meer dan 20 landen en gebieden over de hele wereld, zoals het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, en meer verkocht. De klantentevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Silurian Bearing Factory Silurian Bearing Factory Silurian Bearing Factory Silurian Bearing Factory Silurian Bearing Factory Silurian Bearing Factory
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SILURISCH

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Silurian Bearing Factory Certificaten China Silurian Bearing Factory Certificaten China Silurian Bearing Factory Certificaten